Sūdyti lašiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska, 1 kilogramas
- Kiaulienos lašiniai, švieži, 10 kilogramų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite druską su cukrumi ir gerai įtrinkite lašinius, jų kraštus. Vienodai užberkite druskos sudėdami lašinius į paruoštą indą. Kad būtų balti, lašinius sūdykite tamsioje patalpoje ir nedėkite salietros. Sūdomus lašinius laikykite šaltai, nuolat juos apverskite ir palaistykite atsiradusiu sūrymu, kad vienodai įsisūrėtų, kitaip atsiranda geltonų dėmių. Prie 5-6 laipsnių šilumos lašiniai įsisūri maždaug per 2-3 savaites.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-09 22:34
panasiu budu ruosiu ir as kasinius, visi mano kaimynai labai giria mano paruostus lasinius
2009-10-17 11:34
2009-10-01 12:15
Karta teko ragauti su namine duona nustebau kad taip skanu
2009-10-01 12:10
karta teko ragauti vaizdas nekelia apetito bet kai paragavau su juoda namine duona tikrai labai skanu.
2012-06-29 15:55