Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais

Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė, 400 gramų
  • Svogūnų traškučiai, 100 gramų
  • Pomidorai, vyšniniai, 8 vienetai
  • Alyvuogės, juodosios alyvuogės su kauliukais, 8 vienetai
  • Alyvuogės, žaliosios, 8 vienetai
  • Paprika, dviejų spalvų, 2 vienetai
Padažui:
  • Petražolės, 20 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 100 gramų
  • Garstyčios, grūdėtos, 50 gramų
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Padažo gamyba: trintuvu sutrinamos petražolės kartu su aliejumi, sumaišomos su garstyčiomis, pagardinamos druska bei pipirais.

Rūkyta lašišos filė serviruojama ant svogūnų traškučių, šalia iš pomidoriukų ir žaliųjų alyvuogių formuojamas kilimėlis, ant kurio dedama juostelėmis supjaustyta paprika (prieš tai apverdama 15 min.) ir alyvuogės. Patiekalas pagardinamas padažu. Prie šio patiekalo dera „Focaccia“ duonelė.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zigmas
» Rašyti komentarą
» Komentarai