Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė, 400 gramų
- Svogūnų traškučiai, 100 gramų
- Pomidorai, vyšniniai, 8 vienetai
- Alyvuogės, juodosios alyvuogės su kauliukais, 8 vienetai
- Alyvuogės, žaliosios, 8 vienetai
- Paprika, dviejų spalvų, 2 vienetai
- Petražolės, 20 gramų
- Alyvuogių aliejus, 100 gramų
- Garstyčios, grūdėtos, 50 gramų
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Padažo gamyba: trintuvu sutrinamos petražolės kartu su aliejumi, sumaišomos su garstyčiomis, pagardinamos druska bei pipirais.
Rūkyta lašišos filė serviruojama ant svogūnų traškučių, šalia iš pomidoriukų ir žaliųjų alyvuogių formuojamas kilimėlis, ant kurio dedama juostelėmis supjaustyta paprika (prieš tai apverdama 15 min.) ir alyvuogės. Patiekalas pagardinamas padažu. Prie šio patiekalo dera „Focaccia“ duonelė.
» Rašyti komentarą
» Komentarai