Suktukai su varške
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 400 gramų
- Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkio, 200 gramų
- Sviestas, Ilzenbergo dvaro ūkis, 200 gramų
- Kefyras, 100 mililitrų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 50 mililitrų
- Sviestas, 20 gramų
- Lydytas sūris, 2 valgomieji šaukštai
- Kmynai, 2 žiupsneliai
- Druska, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Imu 200 gramų sviesto, kefyrą, kiaušinį, druską ir miltus. Iš šių produktų minkau tešlą.
Varškę gerai sutrinu su kmynais.
Kočioju tešlą ir į vidų dėdama varškės masę, formuoju norimo dydžio pyragėlius. Kepu, iki pagelsta, 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
Padažui 20 gramų sviesto išlydau, dedu 1 arbatinį šaukštelį miltų, išmaišau, pilu pieną, dedu sūrį ir nukaičiu gerai išmaišius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai