Sultinys su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lauro lapai, lapai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Salierai, 100 gramų
- Petražolės, šakelės, 100 gramų
- Petražolės, šakelės, 1 vienetas
- Kvapieji pipirai
- Morkos, 100 gramų
- Prieskoniai
- Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys, 1 vienetas
- Vanduo, 2.5 litro
- Krienai, 50 gramų
- Kaparėliai, 30 gramų
- Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys, 1 vienetas
- Svogūnai, 80 gramų
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Vištiena, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuplaukite vištienos mėsą. Daržoves susmulkinkite. Vištieną ir daržoves užpilkite šaltu vandeniu.
Suberkite prieskonius: pipirus, lauro lapus. Virkite ant mažos ugnies. Turi gautis sultinys. Tada sudėkite Knorr Buljonetę.
Susmulkinkite pievagrybius ir svogūnus, o po to pakepinkite.
Į nukoštą sultinį sudėkite svogūnus ir pievagrybius, kaparėlius, smulkintas petražoles ir žinoma krienus.
Įdėkite prieskonių pagal skonį. Be to, mėsa iš sultinio gali būti naudojama kaip antras patiekalas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai