Sultinys su pievagrybiais

Sultinys su pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lauro lapai, lapai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Salierai, 100 gramų
  • Petražolės, šakelės, 100 gramų
  • Petražolės, šakelės, 1 vienetas
  • Kvapieji pipirai
  • Morkos, 100 gramų
  • Prieskoniai
  • Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys, 1 vienetas
  • Vanduo, 2.5 litro
  • Krienai, 50 gramų
  • Kaparėliai, 30 gramų
  • Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys, 1 vienetas
  • Svogūnai, 80 gramų
  • Pievagrybiai, 250 gramų
  • Vištiena, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nuplaukite vištienos mėsą. Daržoves susmulkinkite. Vištieną ir daržoves užpilkite šaltu vandeniu.

Suberkite prieskonius: pipirus, lauro lapus. Virkite ant mažos ugnies. Turi gautis sultinys. Tada sudėkite Knorr Buljonetę.

Susmulkinkite pievagrybius ir svogūnus, o po to pakepinkite.

Į nukoštą sultinį sudėkite svogūnus ir pievagrybius, kaparėlius, smulkintas petražoles ir žinoma krienus.

Įdėkite prieskonių pagal skonį. Be to, mėsa iš sultinio gali būti naudojama kaip antras patiekalas.

» Rašyti komentarą
» Komentarai