Sumuštiniai su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Balta forminė duona, 10 riekių
- Sūris, 200 gramų
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Poras, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Citrininiai pipirai, 1 žiupsnelis
- Provanso žolelės, 1 žiupsnelis
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Balta duona paskrudinama.
Kol duona parus, pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus.
Kol pradės kepti, griežinėliais supjaustyti porą. Suberti ant pievagrybių ir kepti, kol viskas suminkštės.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonelės, apibarstyti sūriu ir dar kelias minutes orkaitėje palaikyti, kad sūris suminkstėtų.
Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai