Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 800 gramų
- ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė , 150 gramų
- Sviestas, 60 gramų
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Čiabata, 4 riekės
- Čiobreliai, 1 valgomasis šaukštas
- Malti juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Čiabatos riekes paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje.
Pievagrybius nuvalykite, didesnius supjaustykite, vienu sluoksniu sudėkite į įkaitintą didelę keptuvę su aliejumi ir kepkite ant kaitrios ugnies, iki apskrus. Kepant pagardinkite druska, pipirais, įberkite pusę čiobrelių, retsykiais pamaišykite. Baigiant kepti įdėkite sviestą, pamaišykite ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.
Grybus ir silkių gabaliukus išdalykite ant paskrudintos čiabatos riekelių, užberkite likusius čiobrelių lapelius, truputį pipirų ir pašlakstykite sviestu iš keptuvės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai