Suomiška žuvienė

Suomiška žuvienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 1.2 litro
  • Lašiša, filė, 500 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 gramų
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Poras, 0.5 vieneto
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Degtinė, 50 gramų
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Krapai
  • Petražolės
  • Salierai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą supjaustom nedideliais gabalėliais, bulves, morkas supjaustome kaip sriubai. Porą- nestambiais griežinėliais, pomidorą nulupame ir susmulkiname kubeliais. Česnaką susmulkiname smulkiai.

  2. Į puodą su vandeniu dedame virti bulves ir morkas. Keptuvėje pakepiname pomidorą, porą ir česnaką.
    Supilame į puodą su verdančiomis daržovėmis. Sūdome, pipiriname. Pipirų nepagailėkit, sriuba turi būti kvapni ir aštroka.

  3. Kai daržovės išvirę – sudedame lašišą ir verdame 10 minučių.

  4. Tada pilame grietinėlę, degtinę ir susmulkintas prieskonines žoleles.
    Viskas! Kvieskit visus prie stalo.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Laima
2019-03-20 00:38
Labai gerule sriubyte.
Linas
2016-02-03 16:43
Labai skani,buvo kazkaip baisoka vodke pilt ,ale viskas ciki,skani sriubike
to Aurika
2015-11-16 23:17
žalia
Aurika
2015-10-14 22:20
O lasisa turi buti zalia ar rukyta?
storbas
2014-11-13 22:02
Nem nem nem