Suomiška žuvienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 1.2 litro
- Lašiša, filė, 500 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Bulvės, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Poras, 0.5 vieneto
- Pomidorai, 1 vienetas
- Degtinė, 50 gramų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Krapai
- Petražolės
- Salierai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Lašišą supjaustom nedideliais gabalėliais, bulves, morkas supjaustome kaip sriubai. Porą- nestambiais griežinėliais, pomidorą nulupame ir susmulkiname kubeliais. Česnaką susmulkiname smulkiai.
Į puodą su vandeniu dedame virti bulves ir morkas. Keptuvėje pakepiname pomidorą, porą ir česnaką.
Supilame į puodą su verdančiomis daržovėmis. Sūdome, pipiriname. Pipirų nepagailėkit, sriuba turi būti kvapni ir aštroka.Kai daržovės išvirę – sudedame lašišą ir verdame 10 minučių.
Tada pilame grietinėlę, degtinę ir susmulkintas prieskonines žoleles.
Viskas! Kvieskit visus prie stalo.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-03 16:43
Labai skani,buvo kazkaip baisoka vodke pilt ,ale viskas ciki,skani sriubike
2015-11-16 23:17
žalia
2015-10-14 22:20
O lasisa turi buti zalia ar rukyta?
2014-11-13 22:02
Nem nem nem
2019-03-20 00:38