Suomiškas uogų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 100 gramų
- Cukrus, 75 gramai
- Grietinė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Vanilinis cukrus, 1 pakelis
- Kvietiniai miltai, 120 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Uogos, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos. Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti. Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų. Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai