Suomiškas uogų pyragas

Suomiškas uogų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 100 gramų
  • Cukrus, 75 gramai
  • Grietinė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Vanilinis cukrus, 1 pakelis
  • Kvietiniai miltai, 120 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Uogos, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos. Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti. Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.

  2. Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų. Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą. Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai