Sūrinukai

Sūrinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 160 gramų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai, 250 gramų
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas, 130 mililitrų
  • Sūris, kietasis, 200 gramų
  • Kmynai
  • Sezamas, sėklos
  • Moliūgų sėklos
Aptepimui:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pienas, 1 valgomasis šaukštas
Pabarstymui:
  • Džiovintas raudonėlis, džiovintas
Gaminimo instrukcija:

Minkštą sviestą išsukti su druska, po truputį suberti sijotus miltus ir kepimo miltelius. Sudėti tarkuotą sūrį, po šlakelį supilti pieną. Išminkyti vienalytę tešlą, įsukti į maistinę plėvelę ir porą valandų laikyti šaltai. Tarp dviejų celofaninių maišelių iškočioti maždaug 4 mm lakštą. Išspausti kvadratines formas, išpjauti trikampius ar juosteles ir išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kiaušinį išplatisu pienu ir aptepti sausainius, pabarstyti sėklomis, prieskoniais. Kepti 170°C temperatūros orkaitėje apie 14 min.

Skanaus!

Patarimas.Sandarioje dėžutėje jie išliks kvapnūs ir po geros savaitės.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai