Sūrinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 160 gramų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Miltai, 250 gramų
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pienas, 130 mililitrų
- Sūris, kietasis, 200 gramų
- Kmynai
- Sezamas, sėklos
- Moliūgų sėklos
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 1 valgomasis šaukštas
- Džiovintas raudonėlis, džiovintas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Minkštą sviestą išsukti su druska, po truputį suberti sijotus miltus ir kepimo miltelius. Sudėti tarkuotą sūrį, po šlakelį supilti pieną. Išminkyti vienalytę tešlą, įsukti į maistinę plėvelę ir porą valandų laikyti šaltai. Tarp dviejų celofaninių maišelių iškočioti maždaug 4 mm lakštą. Išspausti kvadratines formas, išpjauti trikampius ar juosteles ir išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kiaušinį išplatisu pienu ir aptepti sausainius, pabarstyti sėklomis, prieskoniais. Kepti 170°C temperatūros orkaitėje apie 14 min.
Skanaus!
Patarimas.Sandarioje dėžutėje jie išliks kvapnūs ir po geros savaitės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai