Sūrio ir kiaušinių vyniotinis

Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Majonezas, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Grietinė, 100 gramų
  • Sūris, fermentinis, 350 gramų
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

5 Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas omletinis pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą: faršą (žalią), sumaišytą su 1 kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis. Šis patiekalas labai gražiai atrodo, tad puikiai tiks ir šventiniam stalui. Be to - su juo galima daug improvizuoti, pvz. į faršą pridėti daržovių, ryžių, aštresnių prieskonių ir t.t.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
alia
2014-01-13 18:16
bet cia visai ne tas receptas. aiskiai matosi kad nesusuktas o sudetas i forma. turi buti geltonos spalvos. nesvaigite ,,seimininkes,,