Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 225 gramai
- Varškės sūris, minkštas, 225 gramai
- Krabų lazdelės, maltos, 270 gramų
- Druska, česnakinė
- Graikiniai riešutai, malti, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Dubenyje sumaišome varškės sūrį, maltas krabų lazdeles, grietinę ir česnakinę druską. Iš masės formuojame rutuliukus ir apvoliojame juos sumaltuose graikiškuose riešutuose.
"Gniūžtes" išdėliojame ant lėkštės, susmaigstome dantų krapštukais. Atskirai indelyje galime patiekti kečupo ir krienų padažą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-25 20:48