Sūrio ir svogūnų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, tirpintas, 125 gramai
- Majonezas, 200 mililitrų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Svogūnai, įdaryti, 6 vienetai
- Sūris, fermentinis, 300 gramų
- Sezamas, sėklos, maltos
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Sviestą sumaišykite su majonezu ir kepimo milteliais, po truputį berkite miltus ir minkykite, kad išeitų vidutinio kietumo tešla. Ją klokite į riebalais išteptą kepimo formą, pirštais suspauskite kraštus.
Svogūnus susmulkinkite, patroškinkite su aliejumi, kol nuskaidrės, pagardinkite druska, pipirais ir ataušinkite. Sūrį sutarkuokite rupia tarka ir sumaišykite su svogūnais.
Įdarą krėskite ant tešlos, pabarstykite sezamų sėklomis ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 15 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai