Sūrio kamuoliukai

Sūrio kamuoliukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vynuogės, 100 gramų
  • Pistacijos, 120 gramų
  • Varškė, 100 gramų
  • Pelėsinis sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai