Sūrio kroketai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, fermentinis, 220 gramų
- Kvietiniai miltai, 130 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Sviestas, 120 gramų
- Pienas, 700 mililitrų
- Džiūvėsėliai, 150 gramų
- Aliejus, virimui
Gaminimo instrukcija:
Į ištirpintą sviestą įberiame kvietinius miltus, įpilame pieną ir išmaišome, gausime tirštą baltą padažą. Į padažą įmušame kiaušinių trynius ir sudedame tarkuotą sūrį. Iš gautos masės formuojame apvalius kroketus, apvoliojame juos džiūvėsėliuose. Rutulėlius metame į puodą arba fritiūrinę su įkaitintu aliejumi. Verdame kol gražiai apskrus.
Valgome su česnakiniu padažu (3 šaukštai majonezo, 1 šaukštelis pomidorų padažo, 2 sutrintos skiltelės česnako, šiek tiek pipirų ir baziliko).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-10 15:00
LINA... saunuole,kad patikslini,nes ne visi tokie "atyre" kaip recepto autore.kai kurie taip paraso receptus,jog kiti butu 100kartu ji gamine ir viskas butu savaime aisku...nors begamindamas tik ir supranti kur kokios klaidos
2010-09-28 12:41
O dar sako, kad kulinarija, labai puiki mankšta smegenims top: Siaubas, negi neaišku, kad padažas iš sviesto, pieno ir kiaušinių nepakaitinus nesigauna?
2010-09-26 19:10
Dariau taciau man nepavyko, kai paragavau man atrode kad reikia druskos nors cia atrodo kad neparasyta, bet kai idejau viska sugadinua
2010-09-21 23:54
pamaciusi foto siio patiekaliuko labai aapsidziaugiau tikrai skaniai atrodo ir ingridiantai pagal mano skoni bet, paskaiciusi komentarus labai nusivyliau nes kiek zmoniu tiek nuomoniu ir neismanau kaip reikia savaip padaryti tokius kroketus gal galite kas bandete ir tikslei zinote kad pavyks ir kitiems ideti receptuka su tinkamom normom ir kaip ka daryti oku:
2010-11-11 22:00