Sūrio lazdelės

Sūrio lazdelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bemielė sluoksniuota tešla, 500 gramų
  • Fermentinis sūris, 150 gramų
  • Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Vanduo
Gaminimo instrukcija:
  1. Šaldytos tešlos lakštus išpakuoti ir palikti 10 min. sušilti kambario temperatūroje. Paviršių, ant kurio bus dedami lakštai, šiek tiek pabarstyti miltais.

  2. Sūrį sutarkuoti smulkia sūrio tarka. Sūrį ir visus prieskonius padalinti pusiau.

  3. Ant vieno ištiesto tešlos lakšto barstyti pusę tarkuoto sūrio, pusę prieskonių, druskos. Kitą tešlos lakštą patepti vandeniu. Užkloti pirmąjį lakštą ir pakočioti, kad susispaustų. Taip iškočiotą tešlos paviršių labai lengvai, vos vos dar patepti vandenyje suvilgytu teptuku, o ant viršaus dar kartą pabarstyti tarkuotu sūriu bei prieskoniais.

  4. Supjaustyti juostelėmis. Galima kelis kartus pasukti, galima palikti tiesias. Dėtį į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šauti į 200 °C temp. orkaitę. Kepti 7-10 min.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai