Sūrio padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Sviestas, 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 250 mililitrų
- Sūris, sūrio milteliai arba parmezano sūris, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą.
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-30 16:24
Tortilliju
2012-09-18 18:12
Skaniai atrodo , o prie kokiu patiekalu jis tinka? )
2012-09-15 20:33
Patinka, patinka.
2013-12-27 19:49