Sūrio padažas
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Druska
- Sviestas, 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 250 mililitrų
- Sūris, sūrio milteliai arba parmezano sūris, 50 gramų
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą. 
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2013-01-30 16:24
Tortilliju  
                    
2012-09-18 18:12
Skaniai atrodo , o prie kokiu patiekalu jis tinka?  )
)
                     )
)2012-09-15 20:33
Patinka, patinka.  
                    
 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2013-12-27 19:49