Sūrio padažas

Sūrio padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Sviestas, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Sūris, sūrio milteliai arba parmezano sūris, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą.
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Meg
2013-12-27 19:49
Puikus padazas, gal kiek maziau deciau miltu.
Rokis
2013-01-30 16:24
Tortilliju
Erika
2012-09-18 18:12
Skaniai atrodo , o prie kokiu patiekalu jis tinka? )
Katajus
2012-09-15 20:33
Patinka, patinka.