Sūrio piršteliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 100 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 200 gramų
- Salotos
- Petražolės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Dalis tarkuoto sūrio paliekama piršteliams apvolioti. Visi produktai išsukami iki purumo. Daromi pailgi piršteliai, apvoliojami tarkuotu sūriu ar apibarstomi kapotomis petražolėmis. Trumpai paverdami aliejuje. Patiekiami lėkštėje ant prieskoninių daržovių (špinatų lapelių ar salotų).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-18 06:18
Kazkokios pievos cia su tuo receptu!!!
2014-06-28 16:02
Pagal nuotrauka tai neatrodo, kad pagaminta vien is salotu ir petrazoliu, nenaudojant miltu.... Siaip, jei butu tik suris ir zoles, vaizdas tikrai butu kitoks (is patirties). Nusivyliau tokiu receptu. Vaizdas puikus, bet neatitinka tikroves
2014-06-28 15:45
O miltu nereikia???
2010-03-21 12:35
o kaip issukti salotas ir suri iki purumo?
2015-03-29 18:47