Sūrio pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mascarpone sūris, 0.5 kilogramo
- Sausainiai, 400 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Cukrus, 100 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Migdolų drožlės, 50 gramų
- Miltai, 40 gramų
- Krakmolas, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių, sudėti į atskirus dubenėlius. Į trynius suberti cukrų ir išplakti, kol tryniai pabals. Į gautą masę sudėti maskarponės sūrį, miltus ir krakmolą, vėl viską išplakti. Baltymus išplakti iki tirštų putų ir juos sudėti į trynių masę ir atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
Sausainius susmulkinti, tai galima padaryti elektriniu trintuvu ar mėsmale. Sviestą išlydyti ir supilti ant susmulkintų sausainių, viską išmaišyti. Sausainiais padengti kepimo formos dugną, gražiai viską prispausti. Ant sausainių supilti sūrio masę, o ant viršų pabarstyti migdolais.
Orkaitę įkaitinti iki 170 C laipsnių, kepti apie 40 minučių, kol viršus gražiai pagels.
» Rašyti komentarą
» Komentarai