Sūrio pyragas su mėlynėmis

Sūrio pyragas su mėlynėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, lydytas, pagrindui, 150 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo, įdarui, 100 mililitrų
  • Kiaušiniai, įdarui, 3 vienetai
  • Cukrus, įdarui, 100 mililitrų
  • Sūris, Philadelphia, įdarui, 250 mililitrų
  • Sūris, Philadelphia, įdarui, 600 gramų
  • Krakmolas, kukurūzų, įdarui, 100 mililitrų
  • Kardamonas, Santa Maria, įdarui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, Santa Maria, įdarui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Mėlynės, šviežios ar šaldytos, įdarui, 250 gramų
  • Pieniškas šokoladas, arba geriausia baltasis, įdarui, 200 gramų
  • Sausainiai, pagrindui, 300
Gaminimo instrukcija:

Susmulkintus sausainius sumaišykite su ištirpintu sviestu.
Išklokite sausainių mase 24 cm skersmens kepimo indą. Kepkite orkaitėje, 175°C temperatūroje, apie 10 minučių. Palikite atvėsti.
Sumaišykite kaimišką ir Filadelfija sūrį, cukrų, kardamoną bei kukurūzų krakmolą. Įmaišykite kiaušinius ir riebią grietinėlę. Supilkite ir įmaišykite išlydytą šokoladą. Gautą masę tolygiai paskirstykite kepimo inde ant sausainių pagrindo. Ant viršaus uždėkite mėlynių. Kepkite pyragą orkaitėje, 175°C temperatūroje, ~ 40 minučių.
Kai paviršius paruduos, uždenkite folija, kad neapdegtų.
Po to, išimkite pyragą iš kepimo indo ir papuoškite mėlynėmis, apibarstykite vaniliniu cukrumi.

» Rašyti komentarą
» Komentarai