Sūrio pyragas su pistacijomis ir granatais

Sūrio pyragas su pistacijomis ir granatais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Granatai, sėklos, papuošimui
  • Pistacijos, smulkintos ir kepintos,papuošimui, 50 mililitrų
  • Cinamonas, Santa Maria, pyragui, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė, 35%, 35% riebumo, įdarui, 300 mililitrų
  • Sūris, kremo, įdarui, 200 gramų
  • Cukraus pudra, įdarui, 300 mililitrų
  • Vanilinis cukrus, Santa Maria, įdarui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kardamonas, Santa Maria, įdarui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sausainiai, pyragui, 10 vienetų
  • Sviestas, pyragui, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pagrindui sumaišykite smulkintus ar maltus sausainius su cinamonu ir ištirpintu sviestu. Kepimo indą ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių pagrindą.
Grietinėlę išplakite. Kreminį sūrį sumaišykite kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kardamonu ir išplakta grietinėle.
Šį įdarą užpilkite ant sausainių ir, indą įdėję į šaldytuvą, palikite pastovėti kelioms valandoms.
Palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje ir tuomet tiekite. Puoškite granatų sėklomis ir pistacijomis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai