Sūrio pyragas su pistacijomis ir granatais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Granatai, sėklos, papuošimui
- Pistacijos, smulkintos ir kepintos,papuošimui, 50 mililitrų
- Cinamonas, Santa Maria, pyragui, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinėlė, 35%, 35% riebumo, įdarui, 300 mililitrų
- Sūris, kremo, įdarui, 200 gramų
- Cukraus pudra, įdarui, 300 mililitrų
- Vanilinis cukrus, Santa Maria, įdarui, 1 arbatinis šaukštelis
- Kardamonas, Santa Maria, įdarui, 1 arbatinis šaukštelis
- Sausainiai, pyragui, 10 vienetų
- Sviestas, pyragui, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pagrindui sumaišykite smulkintus ar maltus sausainius su cinamonu ir ištirpintu sviestu. Kepimo indą ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių pagrindą.
Grietinėlę išplakite. Kreminį sūrį sumaišykite kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kardamonu ir išplakta grietinėle.
Šį įdarą užpilkite ant sausainių ir, indą įdėję į šaldytuvą, palikite pastovėti kelioms valandoms.
Palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje ir tuomet tiekite. Puoškite granatų sėklomis ir pistacijomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai