Sūrio rutuliukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinių baltymus gerai suplakti.
Smulkiai sutarkuoti sūrį, sumaišyti su plaktais baltymais.
Suberti miltus į lėkštę.
Arbatiniu šaukšteliu imti truputį sūrio-kiaušinių masės, apvolioti ją miltuose, kad gautųsi rutuliukas ir greitai įmesti į verdantį aliejų.
Stebėti, kad pakliuvęs į aliejų rutuliukas nepriliptų prie dugno, o plaukiotų paviršiuje.
Po minutės rutuliuką apversti, kad apkeptų kitas jo šonas.
Rutuliukai aliejuje turėtų padidėti tris kartus.
Paruoštus rutuliukus išimti kiaurasamčiu, leisti aliejui nutekėti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-03-21 21:06
Jetau,isiskaitykit. Aiskiai parasyta,kad fermentinis
2013-10-24 13:08
o koks suris turi buti fermentinis ar kaimiskas baltas
2012-09-18 12:05
o suris cia koks turi but , fermentinis?
2012-08-24 17:41
O įdomu prie ko juos geriausia valgyti?
2019-04-02 11:31