Sūrio rutuliukai

Sūrio rutuliukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, fermentinis, 200 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių baltymus gerai suplakti.
Smulkiai sutarkuoti sūrį, sumaišyti su plaktais baltymais.
Suberti miltus į lėkštę.
Arbatiniu šaukšteliu imti truputį sūrio-kiaušinių masės, apvolioti ją miltuose, kad gautųsi rutuliukas ir greitai įmesti į verdantį aliejų.
Stebėti, kad pakliuvęs į aliejų rutuliukas nepriliptų prie dugno, o plaukiotų paviršiuje.
Po minutės rutuliuką apversti, kad apkeptų kitas jo šonas.
Rutuliukai aliejuje turėtų padidėti tris kartus.
Paruoštus rutuliukus išimti kiaurasamčiu, leisti aliejui nutekėti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lionė
2019-04-02 11:31
Labai labai gers tik tas y kad neiperku fermentinio sūrio. Tai padariau su tuo mano mėgstamiausiu kaimisku suriu mat podzius turejo likuti nes karves ispjove. Anukelems ir podziui labai patiko. Labai ir man patiko. Krasiva
marija
2016-03-21 21:06
Jetau,isiskaitykit. Aiskiai parasyta,kad fermentinis
vale
2013-10-24 13:08
o koks suris turi buti fermentinis ar kaimiskas baltas
Alma
2012-09-18 12:05
o suris cia koks turi but , fermentinis?
m
2012-08-24 17:41
O įdomu prie ko juos geriausia valgyti?