Sūrio sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lydytas sūris, 400 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Poras, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių. Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės.
Faršą be riebalų pakepinti keptuvėje iki rudos spalvos. Į verdamus svogūnus sudėti pakepintą faršą ir supjaustytus grybus. Pavirti 5-10 min.
Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys.
Patiekti su su pakepinta balta duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-18 00:40
Kazkokia ji man neapetitina, nei foto, nei receptas
2011-09-29 20:31
o as kitaip darau. farsa imu maisyta kiauliena su jautiena 500 gr, druska, pipirai,padarau apvalius rutuliukus, juos apkepu keptuveje, uzdedu vandens kokia 2 litrus, kol apkepineja mesa, uzverda vanduo, supjaustau pora griezineliais, bet nenaudoju svoguno, nes poras yra prancuziskas svogunas. Kai apkepa mesyte sudedu i verdanti vandeni , 25 min paverdu ant mazos ugnies, po to dedu pora, pora verdu 5 min ir tik pabaigoje suri, nezinau ar LT yra, as naudoju "Kräuterkässe", ten pavaizduota zali prieskoniai. bet nededu grybu. Skanaus
2011-01-19 11:02
Sveikutess, skani sriubyte, tik suri patarciau naudot tepama
2010-08-24 18:43
gal kas dar zinot lengvu surio sriubu? buciau dekinga oku:
2017-07-15 11:16