Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškės sūris, ,,Mexicano, 1 vienetas
- Alus, 50 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Miltai, 100 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai