Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
![Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje](https://m.receptai.lt/uploads/modules/recipes/thumb575x350/8672.jpg)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
?
- Varškės sūris, ,,Mexicano, 1 vienetas
- Alus, 50 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Miltai, 100 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai