Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje

Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškės sūris, ,,Mexicano, 1 vienetas
  • Alus, 50 mililitrų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, 100 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai