Sūrių užkandelė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškės sūris, keptyas, 200 gramų
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Sūris, kietas (pvz. Džiugas), 50 gramų
- Česnakas, 5 skiltelės
- Krapai, 1 sauja
- Majonezas, 100 gramų
- Ikrai, raudoni, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
» Rašyti komentarą