Sūrių užkandelė

Sūrių užkandelė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškės sūris, keptyas, 200 gramų
  • Sūris, fermentinis, 200 gramų
  • Sūris, kietas (pvz. Džiugas), 50 gramų
  • Česnakas, 5 skiltelės
  • Krapai, 1 sauja
  • Majonezas, 100 gramų
  • Ikrai, raudoni, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.

  2. Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.

  3. Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.

  4. Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą