Suši pica
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, būna picos miltų, galima su jais, 0.6 vieneto
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, šilto, 100 mililitrų
- Mėsa, kumpis arba dešra, 200 gramų
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, picos, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Į miltus pilti aliejų ir vandenį, išminkyti tešlą ir palikti pakilti apie 30 minučių. Fermentinį sūrį sutarkuoti, dešrą arba kumpį supjaustyti mažais kvadratėliais ir sumaišyti su tarkuotu sūriu bei picos prieskoniais. Iš tešlos iškočioti paplotėlį, jį aptepti pomidorų padažu arba pasta, paskleisti sūrio ir kumpio mišinį ir viską susukti kaip vyniotinį. šiek tiek susuktą suktinuką paspausti ir aštriu peiliu supjaustyti maždaug 1,5 cm pločio griežinėliais. Griežinėlius dėti į kepimo indą atpjautąja puse ir aptepti kiaušinio, druskos ir pipirų plakiniu. Kepti apie 30-40 minučių vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-09-22 10:38
Nelabai supratau apie tuos griezinelius, tai cia tokie kaip suktinukai? o atpjautoji puse-tai cia jau gaunasi dvi atpjautosios puses. Bet cia jau nebe pica, o suktinukai ir nesigaus, kaip nuotraukoj pavaizduota
2014-01-12 20:36