Suši su lašiša
- Ryžiai
- Jūros dumblių lapai
- Actas, ryžių
- Sojos padažas
- Lašiša, filė
- Vasabi
- Sezamas, sėklos
- Avokadai
- Agurkai
- Paprika
Supjaustykite juostelėmis daržoves ir lašišą.
Išvirkite ryžius: 175 g. specialių sušiams skirtų ryžių, 250 ml. vandens. Kai vanduo pradeda virti, puodą uždenkite dangčiu ir virkite 4-5 minutes. Tuomet išjunkite ugnį, nupilkite vandenį ir palaikykite taip ryžius 10 minučių. Užpilkite ryžius padažu.
padažas gaminamas taip:
1 šaukštas druskos
1 šaukštas cukraus
2 šaukštai ryžių acto
Šie ingridientai kaitinami kol ištirps. Juo užpilkite ryžius ir išmaišykite juos. Kai ryžiai atauš, galima pradėti gaminti suši.
Paimkite lapą jūros dumblių ir paklokite jį ant bambukinio kilimėlio. Nuplaukite rankas šaltu vandeniu ir vientisu sluoksniu išdėliokite virtus ryžius ant dumblių lapo, paspausdami, vieną kraštą dumblių palikite neuždengtą, kad jis galėtų apsupti ruloną ir sulipti. Lapo viduryje juostele sudėkite lašišą ir daržoves taip, kad susukus jos būtų suši viduryje, tačiau nedaug, kad liktų laisvo dumblių lapo susukus - suši bus tvirtesni. Bambukinio kilimo pagalba viską susukite į ruloną. Dalį dumblių lapo, kuris liko laisvas patepkite vandeniu, kad ji priliptų. Aptepkite visą suši vandeniu ir supjaustykite jį į 8 dalis.
Sušis valgomas pavilgius gabalėlį į sojos padažą ir vasabi.
2017-05-17 17:23
2017-01-27 17:55
2016-12-24 11:28
2016-04-07 17:14
2024-01-25 16:54