Šutinta kiaulės galva su kopūstais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Rauginti kopūstai, 1 litras
- Morkos, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 30 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulės galva, 800 gramų
- Lauro lapai, lapeliai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuvalyta nuplauta ir sukapota kiaulės galva dedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir šutinama su prieskoniais, pasūdoma. Rauginti kopūstai nuplaunami šaltu vandeniu ir sudedami į indą su mėsa kartu su supjaustytais riebaluose pakepintais svogūnais bei tarkuota morka. Šutinama, kol suminkštės. Tiekiama pusdubenyje. Prie jų tinka karštos virtos bulvės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-03-17 22:53
foto karkos,receptas galvos
2019-02-10 10:03