Šutinta kiaulės galva su kopūstais

Šutinta kiaulės galva su kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Rauginti kopūstai, 1 litras
  • Morkos, 1 vienetas
  • Taukai (kiaulių), 30 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulės galva, 800 gramų
  • Lauro lapai, lapeliai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Nuvalyta nuplauta ir sukapota kiaulės galva dedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir šutinama su prieskoniais, pasūdoma. Rauginti kopūstai nuplaunami šaltu vandeniu ir sudedami į indą su mėsa kartu su supjaustytais riebaluose pakepintais svogūnais bei tarkuota morka. Šutinama, kol suminkštės. Tiekiama pusdubenyje. Prie jų tinka karštos virtos bulvės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
petras
2019-02-10 10:03
valgai ne foto valgai galva
ass
2018-03-17 22:53
foto karkos,receptas galvos