Šutinta lydeka krienų padaže

Šutinta lydeka krienų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, 6 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Jūros lydeka, 1 kilogramas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Krienai, 1 stiklinė
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai