Šutintas karosas

Šutintas karosas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mairūnas
  • Karosai, 1 kilogramas
  • Sviestas, tirpintas, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
  • Juodieji pipirai, 4 vienetai
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Petražolės, šakelė, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Obuoliai, džiovinti
  • Krapai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai