Šutintas karosas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mairūnas
- Karosai, 1 kilogramas
- Sviestas, tirpintas, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
- Juodieji pipirai, 4 vienetai
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Petražolės, šakelė, 1 vienetas
- Poras, 1 vienetas
- Obuoliai, džiovinti
- Krapai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta žuvis supjaustoma stambiais gabalais, apšlakstoma citrinos sultimis, pabarstoma druska su maltais prieskoniais. Palaikoma 30 min. Į šutintuvą įpilama vandens ar sultinio, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir užvirinama. Tada sudedami žuvies gabalai, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, supjaustyti džiovinti obuoliai, tarkuota citrinos žievelė ir šutinama ant mažos ugnies.
Žuvis tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame šuto. Tinka su moliūgų, morkų ir kitų daržovių tyrėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai