Šutintas karšis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Sviestas, tirpintas, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Petražolės, šakelė, 1 vienetas
- Karšis, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai, 3 vienetai
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-30 08:01