Šutintas ungurys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Baravykai, 5 vienetai
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Juodieji pipirai, 6 vienetai
- Obuolių sultys, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Ungurys, 1 kilogramas
- Majonezas, 1 stiklinė
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai