Šutintas upėtakis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Salierai, 1 vienetas
- Svogūnai, 3 vienetai
- Petražolės, 1 vienetas
- Upėtakis, 1 kilogramas
- Morkos, 1 vienetas
- Sviestas, tirpintas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Raudonieji serbentai, sultys, 1 stiklinė
- Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2008-11-22 14:22