Šutintas upėtakis

Šutintas upėtakis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Salierai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Upėtakis, 1 kilogramas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Sviestas, tirpintas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Raudonieji serbentai, sultys, 1 stiklinė
  • Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Bajoras
2008-11-22 14:22
Neskanu.