Suvyniotos dešrelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 500 gramų
- Pienas, 200 mililitrų
- Sviestas, 200 gramų
- Dešrelės, 10 vienetų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Į dubenį suberiame miltus, druską, mažais gabaliukais supjaustytą arba sutarkuotą sviestą ir išminkome. Į pieną (kambario temperatūros) įdedame 2 šaukštus cukraus ir maišome, kol viskas ištirps. Į dubenį su miltais pilame pieną ir užminkome tešlą. Iškočiojame, supjaustome 3 cm skersmens juostelėmis. Dešreles apvyniojame tešlos juostelėmis ir kepame keptuvėje, kol gražiai pagels.
» Rašyti komentarą
» Komentarai