Svarainiais įdaryta antis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svarainiai, nulupti ir supjaustyti griežinėliais, 400 gramų
- Svogūnai, 1 kilogramas
- Druska
- Pipirai
- Česnakas, didelės, 5 skiltelės
- Rozmarinas
- Mairūnas
- Bulvės
- Antis, didelė, 1 vienetas
- Bazilikas
- Džiovintas raudonėlis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Griežinėliais supjaustytus svarainius sumaišyti su stambiai supjaustytais svogūnais, užbarstyti druska ir pipirais. Antį įtrinti trintu česnaku druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis (marinuoti per nakt). Tada prikimšti paukštį svogūnų - svarainių įdaru, įvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 1,5 - 2 valandos. Likus valandai iki baigs kepti antis, sudėkite į orkaitę bulves.
Skanaus.
Antis buvo labai kvapni ir skani. Skonis yra daug įdomesnis nei obuolių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai