Švediški bulviniai blynai

Švediški bulviniai blynai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 sauja
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Juodieji pipirai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

1. Nuskuskite bulves ir sutarkuokite jas stambia tarka. Bulvių masę prispauskite ranka ir nupilkite skystį. Kai gaminau, skysčio daug nebuvo, tad nieko nedariau – turbūt tai nuo bulvių priklauso.

2. Smulkiai sukapokite petražoles.

3. Į bulves sudėkite miltus, petražoles, kiaušinį, druskos, pipirų pagal skonį ir viską gerai sumaišykite.

4. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir šaukštu dėkite paruoštą masę.

Švediški blynai su lietuviška grietine – švedai gali tik pavydėti :))

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kristina
2015-06-15 15:06
Super blynai
Liucija
2014-11-08 01:12
Neaišku kodėl jie švediški?Tokius blynus kepam jau 30 metų, o vadindavo juos studentiškais- greitai susitarkuoja burokine tarka . Kepam ir mažus,ir didelius,per visą keptuvę,jei keptuvė mažesnė.
vidas
2014-10-15 18:03
neprasta ta svediska grietine labai skanus blynai
Zekas
2010-09-05 21:53
Labai skanu, kai isleis - bandysiu gamintis.
Lukas
2010-07-04 15:48
Na ka zvilgtelėjau recepta, šiandiena išbandysim