Švediški bulviniai blynai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Petražolės, 1 sauja
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
1. Nuskuskite bulves ir sutarkuokite jas stambia tarka. Bulvių masę prispauskite ranka ir nupilkite skystį. Kai gaminau, skysčio daug nebuvo, tad nieko nedariau – turbūt tai nuo bulvių priklauso.
2. Smulkiai sukapokite petražoles.
3. Į bulves sudėkite miltus, petražoles, kiaušinį, druskos, pipirų pagal skonį ir viską gerai sumaišykite.
4. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir šaukštu dėkite paruoštą masę.
Švediški blynai su lietuviška grietine – švedai gali tik pavydėti :))
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-08 01:12
Neaišku kodėl jie švediški?Tokius blynus kepam jau 30 metų, o vadindavo juos studentiškais- greitai susitarkuoja burokine tarka . Kepam ir mažus,ir didelius,per visą keptuvę,jei keptuvė mažesnė.
2014-10-15 18:03
neprasta ta svediska grietine labai skanus blynai
2010-09-05 21:53
Labai skanu, kai isleis - bandysiu gamintis.
2010-07-04 15:48
Na ka zvilgtelėjau recepta, šiandiena išbandysim
2015-06-15 15:06