Šveicariška veršiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 200 gramų
- Veršiena, 500 gramų
- Grybai, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vynas, baltas, 100 mililitrų
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
» Rašyti komentarą
» Komentarai