Šveicariškas pyragas su uogiene ir maskarponės kremu
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 125 gramai
- Miltai, 120 gramų
- Citrinos žievelė, 1 vienetas
- Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Grietinėlė, 35%, 350 mililitrų
- Mascarpone sūris, 250 gramų
- Uogienė, 6 valgomieji šaukštai
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 3 valgomieji šaukštai
- „Dansukker“ cukraus milteliai
Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
Kiaušinius, granuliuotą cukrų ir vanilinį cukrų su natūralia vanile išplakite iki purios masės.
Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir atsargiai suberkite į kiaušinių masę. Išmaišykite ir tolygiai paskleiskite tešlą ant kepimo popieriaus.
Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 5 min. Iškeptą pyragą apibarstykite cukrumi, išverskite ant kepimo popieriaus ir atsargiai ištraukite popierių.
Maskarponės kremui pagaminti lengvai išplakite grietinėlę ir sumaišykite ją su maskarponės sūriu. Per sietelį suberkite cukraus miltelius ir atsargiai sudėkite uogienę.
Tepkite kremą ant pyrago pagrindo ir suvyniokite. Laikykite vėsioje vietoje.
Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais ir pridėkite norimų uogų.