Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai

Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 100 gramų
  • Avižiniai dribsniai, 150 gramų
  • Cukrus, rudas, 100 gramų
  • Sviestas, 130 gramų
  • Spanguolės, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepimo milteliai sumaišomi su miltais. Suberiami avižiniai dribsniai, rudasis cukrus ir išmaišoma. Įmušamas kiaušinis, supilamas ištirpintas sviestas, suberiamos džiovintos spanguolės ir gerai išmaišoma.

  2. kepimo forma (maždaug 22 cm) išklojama kepimo popieriumi ir supilama tešla. Tešla tolygiai paskirstoma, nuolat ją paspaudžiant. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 °C temp. apie 25-30 min. Iškepęs, avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis, paliekamas 10 min. formoje, kad pravėstų.

    Išimamas iš formos supjaustomas gabaliukais.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Dovilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai