Šventinė kiaulienos armonikėlė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, nugarinė, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Pomidorai, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Mairūnas, 1 žiupsnelis
- Krapai, 1 pundelis
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Nugarinę supjaustyti maždaug 1,5 cm juostelėmis (pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm neperpjautus) Pabarstyti prieskoniais ir įtrinti.Supjaustyti sūrį, pomidorą ir svogūną. Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti pomidoro, svogūno ir sūrio gabalėlius,užbarstyti mairūno ir išspausto česnako.Dėti į folija,apačioje padėti keletas lauro lapelių,pašlakstyti alyvuogių aliejumi.Kepti orkaitėje uždengus folija 60 min. atidengus 15 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai