Šventinė spalvota mielinė pynė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 600 gramų
- Pienas, šilto, 350 mililitrų
- Šaldyti špinatai, 100 gramų
- Pomidorų pasta, 50 gramų
- Alyvuogių aliejus, 30 mililitrų
- Šlapios mielės, 20 gramų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Atidėkite 100 gr miltų iš bendro kiekio. Mieles ir cukrų ištirpinti šiltame piene, palaikyti apie 15 minučių, kol viršus suputos. Likusius miltus ir druską suberti į mielių tirpalą.
Užminkyti tešlą, supilti aliejų ir dar truputį paminkyti. Tešla turi būti minkšta. Padalykite tešlą į tris dalis, į vieną įminkyti pomidorų pastą, į kitą atšildytus špinatus, jei reikia, sudėti tą 100 gr miltų. Išminkytą tešlą palikti 40 minučių pakilti. Iš pakilusios tešlos suformuoti tris volelius ir iš jų supinti kasą.
Dėti į silikoninę kekso formą ir kepti iki 170 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, ar iškepusui pynė patikrinti mediniu smeigtuku.
» Rašyti komentarą
» Komentarai