Šventiniai šaltienos drebučiai

Šventiniai šaltienos drebučiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, virta, 1 vienetas
  • Morkos, virtos, 2 vienetai
  • Želatina, ištirpinta kiekyje nurodytame ant pakuotės
  • Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
  • Žalumynai, 1 saujelė
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Konservuoti žirneliai, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtą mėsa supjaustykite gabaliukais, griežinėliais supjaustykite morkas, išilgai supjaustykite kiaušinius ir gražiai sudėkite į salotinę ar silkinę.

  2. Pusė litro karšto vandens ištirpinkite želatiną ir ataušinkite. Želatinos vandenį pagardinkite druska, pipirais bei išspauskite šiek tiek citrinos sulčių.

  3. Užpilkite želatinos vandeniu mėsą su daržovėmis, kiaušiniais. Baigiant stingti šaltienai, sudėkite petražolių ar kitų žalumynų šakeles, berkite konservuotus žirnelius.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Vida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ilona
2016-12-05 17:37
O kam želatiną brinkinti vandenyje? Galima ir sultinyje, kuriame virė mėsa,tik reikia perkošti per tankų sietelį