Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis

Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 250 mililitrų
  • Pienas, 350 mililitrų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Krabų lazdelės, arba krabų mėsa, 1 pakelis
  • Sūris, mocarela (ar kitas mėgstamas), 200 gramų
  • Majonezas, VILNIUS, 2 valgomieji šaukštai
  • Krapai, kapoti, 1 pundelis
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Į išplaktą kiaušinį pilti pieną, sijoti miltus, berti druską (galima ir žiupsnelį cukraus), įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išmaišyti skystą tešlą.

  2. Tada samčiu pilti ant įkaitintos keptuvės. Plonus lietinius šiek tiek pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

  3. Krabų lazdeles supjaustyti, sūrį sutarkuoti, krėsti Vilniaus majonezą, berti krapus ir viską išmaišyti.

  4. Į lietinius įsukti įdaro ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai