Šventinis kelmas

Šventinis kelmas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, (šonkauliai), 1 vienetas
  • Kiauliena, faršas, 1 kilogramas
  • Pievagrybiai, marinuoti, 1 saujelė
  • Džiūvėsėliai, 1 saujelė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rasa
2017-10-16 12:23
Skanu,gražu ir puošia stalą
Aldona
2017-10-15 19:20
Kepu visada su jautienos šonkauliais.