Šventinis kelmas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, (šonkauliai), 1 vienetas
- Kiauliena, faršas, 1 kilogramas
- Pievagrybiai, marinuoti, 1 saujelė
- Džiūvėsėliai, 1 saujelė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-10-15 19:20
Kepu visada su jautienos šonkauliais.
2017-10-16 12:23