Šventinis lašišos tortas
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Napaleono lakštai, 5 vienetai
 - Lašiša, rūkyta, 300 gramų
 - Varškė, lydytas sūrelis, 500 gramų
 - Majonezas, 200 gramų
 - Krapai, smulkinti, 1 sauja
 - Citrinos, 1 vienetas
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 8
                                        
                    Varškės sūrelį išmaišyti su majonezu. Lašišą supjaustyti labai plonais griežinėliais. Ant "Napoleono" lakšto tepti sūrelio masę, ant viršaus dėti lašišos, krapų ir smulkintos citrinos, taip sluoksniuoti, kol sunaudojami visi lakštai. Torto viršų taip pat padengti varškės sūrelio mase. Belieka papuošti, kelias valandas laikyti šaltai ir skanauti ;)
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                
2017-08-07 01:41