Šventinis skruzdėlynas su "DanSukker" cukraus milteliais

Šventinis skruzdėlynas su "DanSukker" cukraus milteliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Miltai, 400 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Aguonos, 3 valgomieji šaukštai
  • Medus, 6 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra, "DanSukker" milteliai
  • Cukrus, "DanSukker" Panevėžio Plius, 2 valgomieji šaukštai
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Mušame kiaušinius, įberiame druskos, sijojame miltus ir maišome su kiaušiniais, po to minkome. Miltų kiekis nurodytas apytiksliai, nes priklauso nuo kiaušinių dydžio. Tešla turi būti tokia, kad galima būtų kočioti, bet ne per kieta. Kad neliptų prie rankų tešla, mirkykite jas aliejuje.

  2. Kočiojame labai labai plonai, kad persimatytų stalas. Pjaustome juostelėmis, dedame į įkaitintą aliejų ir kepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

  3. Cukraus sirupo gamyba: "DanSukker" Panevėžio Plius cukrų užpilame vandeniu, tik kad apsemtų, ir kaitiname, kol užvirs, kas kart maišydami. Iš pradžių darysis daug burbulų, vėliau jų mažės, masė darysis skaidri ir klampi. Tada įdedame medų ir dar užverdame.

  4. Žagarėlius dedame sluoksniais ir užpilame sirupu. Barstome aguonomis ir "DanSukker" cukraus milteliais.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Ina
» Rašyti komentarą
» Komentarai