Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kondensuotas pienas, sutirštintas, 400 gramų
- Sviestas, tirpintas, 50 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, 3 stiklinės
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, maskarponės, 250 gramų
- Varškė, trinta, 250 gramų
- Grietinėlė, 35%, riebi, 400 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
- Romas, 40 gramų
- Prieskoniai, Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos , 2 žiupsneliai
- Želė, braškinė, 0.5 pakelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sviestą sumaišyti su sutirštintu pienu, kakava. Sudėti išplaktus kiaušinius, supilti miltus su kepimo miltelais.
Tešla turi gautis poskystė. Kepti 12 min. įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje.
Iškeptą suvynioti.Grietinėlę išplati su cukrumis, sumaišyti su varške ir mascarpone, Įberti prieskonių, įpilti romo, išmaišyti.
Mažame kiekyje vandens ištirpinti pusės paluotės želę ir į maišyti į kremą. Kremas turi būti kambario temperatūros.Tepti ant lakšto. suvynioti ir palaikyti šaldytuve.
Puošti plakta grietinėle, uogomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-16 18:21
gelytes is ko padarytos?
2015-03-03 16:01
O kokie prieskoniai?
2014-09-01 18:33
Labai gražiai atrodo, originalus receptas.
2016-02-27 17:33