Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu

Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kondensuotas pienas, sutirštintas, 400 gramų
  • Sviestas, tirpintas, 50 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai, 3 stiklinės
  • Kakava, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, maskarponės, 250 gramų
  • Varškė, trinta, 250 gramų
  • Grietinėlė, 35%, riebi, 400 gramų
  • Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
  • Romas, 40 gramų
  • Prieskoniai, Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos , 2 žiupsneliai
  • Želė, braškinė, 0.5 pakelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą sumaišyti su sutirštintu pienu, kakava. Sudėti išplaktus kiaušinius, supilti miltus su kepimo miltelais.
    Tešla turi gautis poskystė. Kepti 12 min. įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje.
    Iškeptą suvynioti.

  2. Grietinėlę išplati su cukrumis, sumaišyti su varške ir mascarpone, Įberti prieskonių, įpilti romo, išmaišyti.
    Mažame kiekyje vandens ištirpinti pusės paluotės želę ir į maišyti į kremą. Kremas turi būti kambario temperatūros.

  3. Tepti ant lakšto. suvynioti ir palaikyti šaldytuve.
    Puošti plakta grietinėle, uogomis.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Regina
2016-02-27 17:33
Klaida - čia, miltų 3 šaukštai tiktai.
o
2015-12-16 18:21
gelytes is ko padarytos?
Egle
2015-03-03 16:01
O kokie prieskoniai?
Zita
2014-09-01 18:33
Labai gražiai atrodo, originalus receptas.