Šventiškos salotos su argulomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Makaronai, vaikiški,virti, pakelis, 1 vienetas
- Gražgarstės, 2 saujos
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Tunas, skardinė, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, tarkuotas, 300 gramų
- Pomidorai, vyšniniai, 300 gramų
- Majonezas, Helmann`s
- Alyvuogių aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)
» Rašyti komentarą
» Komentarai