Svieste kepti baravykai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Baravykai
- Sviestas
- Grietinė
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Baravykai sveiki ("cieli") nuvalomi, perpjaunami išilgai, kepami ant silpnos ugnies svieste kol suminkštės. Valgomi su natūralios kaimiškos grietinės padažu.
Pati nedariau, bet po nuostabaus grybavimo pavaišino. Tik grietinė ir sviestas turi būti kaimiški, natūralūs, mūsų parduotuviniai netinka - visai kitas skonis Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-05 23:22
P.S. geras receptas, teisingas, skanus. Tik komentaras "negaminau", bei "arduotuviniai sviestas, grietinė netinka" yra nesamonė. Puikiai jie tinka, gamintumėt žinotumėt. Tiesiog druska barstykite labai vos vos ir tik užbaigę gaminti. Pridėjus daug ir dar pradžioje, nepadės jokio stebuklingumo, šventumo ar kaimietiškumo grietinė, sviestas.
2015-10-05 23:15
Žiopla boba, jau kaime tai jie ten neturi ką veikt, sėdi ir muša sviestą, kad tau du grybus iškeptų. O dar tikram kaime, sodina savo medžius (egles, pušis, beržus, ...), sėja ekologiškai grybus (pjauna po 15 metų), nes iš miško netinka neaišku kad juos ten sodino, augino, o jei dar nupirko ir pardavė - tai visai iškart, netinkami. Išvis, kaime tai jie viską mėnulyje augina ir net deguonį savo gamina, nes mūsų užterštas.
2017-09-16 22:39