Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 1 vienetas
- Prieskoniai, vištienos
- Druska
- Juodieji pipirai
- Sviestas
- Grietinė
- Riešutai, indiški, sumalti
Gaminimo instrukcija:
Vištą padalinti pusiau, įtrinti prieskoniais, keptuvėj ištirpinti sviestą, dėti vištą ir ant silpnos ugnies vartant kepti apie pusę valandos kol apskrus. Prieš baigiant kepti sumaišyti grietinę su maltais riešutais ir apipilti vištą. Patroškinti penkias minutes. Tiekti su mėgstamomis daržovėmis. Tikrai pikantiškas skonis. Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-02 14:17
astukai, na cia juk ne indiskai vista, o tik su indiskais riesutais
2010-08-31 15:04
na stipriai domiuosi indu/pakistanieciu/azijieciu virtuve, bet sis nepanasus y indu virtuve. jei indu restorane uzsisakysi butter chicken ir tikesies to... teks ;labai nusivilti, nes indiskas butter chicken yra vistienos krutineles gabaliukai tirstame padaze. padazas daromas is sviesto, kokosu pieno, yvairiu prieskoniu ir migdolu dazniausiais,nors riesutai nebutini. taigi truputy nepritariu pavadinimui,nors atrodo gana skaniai,bet indisku tradiciju nera.
2010-02-04 14:02
Indiska virtuve mane domina
2009-08-04 21:09
Mano mama turi labai geru kulinariniu sugebejimu
Labai skanu
Labai skanu
2011-06-27 18:38