Sviestiniai sausainiai su levandomis

Sviestiniai sausainiai su levandomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, minkštas, 210 gramų
  • Cukraus pudra, 3 stiklinės
  • Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
  • Levandos, žiedai, džiovinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Miltai, 300 gramų
  • Krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
  • Citrinos, žievė, nutarkuota, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Minkštą sviestą išsukti su cukraus pudra,suberti levandas,nutarkuotą citrinos žievelę,druską ir kiaušinio trynį.Viską maišant supilti persijotus miltus su krakmolu.Suminkyti tešlą,iš jos suformuoti nestorą /dešrą/maždaug 5cm skersmens ir padėti į šaldytuvą 1 val .Atšalusią tešlą supjaustyti maždaug 5mm storio griežinėliais,ir sudėti i kepimo popierium išklotą skardą.Kepti 170 °C temp. apie 12-15 min.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą