Sviestiniai sausainiai su levandomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, minkštas, 210 gramų
- Cukraus pudra, 3 stiklinės
- Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
- Levandos, žiedai, džiovinti, 1 valgomasis šaukštas
- Miltai, 300 gramų
- Krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
- Citrinos, žievė, nutarkuota, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Minkštą sviestą išsukti su cukraus pudra,suberti levandas,nutarkuotą citrinos žievelę,druską ir kiaušinio trynį.Viską maišant supilti persijotus miltus su krakmolu.Suminkyti tešlą,iš jos suformuoti nestorą /dešrą/maždaug 5cm skersmens ir padėti į šaldytuvą 1 val .Atšalusią tešlą supjaustyti maždaug 5mm storio griežinėliais,ir sudėti i kepimo popierium išklotą skardą.Kepti 170 °C temp. apie 12-15 min.
» Rašyti komentarą